Η DANTEX ΣΤΗ LABELEXPO 2019

Στη LabelExpo 2019 η Dantex (Hall 3, Stand C15) θα παρουσιάσει την τελευταία σειρά μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών PicoJet.

 

Πρόκειται για το PicoJet 350RF, ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής εκτύπωσης με in-line φινίρισμα, μια υψηλής ταχύτητας, παραγωγική μηχανή, μαζί με άλλα δύο μοντέλα της σειράς, το PicoJet 350R και το PicoJet 254R. Τα δύο αυτά μοντέλα αποτελούν εκδόσεις για παραγωγή ετικετών από ρολό σε ρολό για φινίρισμα offline.

 

Όλα τα μοντέλα PicoJet παρέχουν υψηλή ποιότητα, έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 7 χρωμάτων (CMYK + Λευκό + 2) και διατίθενται με μια σειρά από επιλογές σε λογισμικά και εξοπλισμό. Τα συστήματα UV Inkjet PicoJet, σχεδιάστηκαν να παρέχουν ταχύτητα, ποιότητα και ευελιξία με λογικό κόστος.

PicoColour

Το ευέλικτο και ακόμα πιο δημοφιλές PicoColour 210RF είναι μια μηχανή ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών η οποία επίσης θα βρίσκεται σε λειτουργία στο περίπτερο της Dantex. Το PicoColour έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανταποκρίνεται σε οιαδήποτε ανάγκη για μικρή ποσότητα εκτύπωσης, χωρίς φύρα και με πολύ γρήγορη επαναφορά. Το PicoColour είναι μια ψηφιακή επιλογή στην ετικετοποιϊα εύκολη στη χρήση, χαμηλού κοστολογίου παραγωγής και κατάλληλο τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα τιράζ.

Rapidoflex

Η Dantex συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα για την παραγωγή προηγμένων τεχνολογικά φωτοπολυμερικών πλακών και παρουσιάζει το Rapidoflex RF M2 μια πλάκα μοναδικής ποιότητας, που πλένεται με νερό και είναι κατάλληλη για UV FLEXO εκτύπωση !!!

 

Το Rapidoflex είναι μια φλεξογραφική πλάκα που είναι έτοιμη σε …15 λεπτά!