Εταιρεία

Η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1964, με βασικό αντικείμενο την εμπορία μηχανημάτων και υλικών για 5 κύριους τομείς του κλάδου.

Η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1964.

ΦΩΤΟΠΟΛΥΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το 1980 η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ ήταν η πρώτη που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη τεχνολογία των φωτοπολυμερικών πλακών, διαθέτοντας υλικά και μηχανήματα για Φλεξογραφία (αναλογικές και ψηφιακές πλάκες, νερού & διαλύτη ) και Lettepress (αναλογικές & ψηφιακές).

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Από το 2000 H ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται και στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης και επεξεργασίας διαθέτοντας μηχανήματα ψηφιακής επεξεργασίας πλακών, συσκευές ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών μικρού τιράζ καθώς και ειδικά συστήματα κατασκευής φίλμ με εκτυπωτές Inkjet.

Λάμπες

Οι λάμπες προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων της ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Σήμερα η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ, έχει οργανώσει ένα ξεχωριστό τμήμα Λυχνιών στο οποίο διατίθενται προϊόντα για κάθε εφαρμογή στον κλάδο των γραφικών τεχνών, καθώς και για άλλους κλάδους( Αποστείρωση, Αισθητική…)

τσιγκογραφία

Η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ επανήλθε στο χώρο της τσιγκογραφίας διαθέτοντας στη αγορά πλάκες Μαγνησίου και Ψευδαργύρου, καθώς και τα υλικά που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία τους (λάδια).

Η έδρα της εταιρείας μας είναι στο Ίλιον, Φλ. Ρουβικώνος & Ιπποκράτη 1, όπου στεγάζονται οι αποθήκες μας, τα γραφεία μας και η αίθουσα επιδείξεων και εκπαίδευσης. Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς και η διαρκής ενημέρωσή τους πάνω στις διεθνείς εξελίξεις αποτελούν τους βασικούς στόχους της εταιρείας μας.

Παρακάτω είναι διαθέσιμα τα έντυπα

της εταιρείας: